MASSZÁZSRENDSZEREK

Masszázsrendszer RIHOpool SPARKLE

RIHOpool Sparkle

Újdonság: Fedezze fel a pezsdítő élményt
ÉLVEZZE A FRISSÍTŐ PEZSGŐFÜRDŐT ZENEHALLGATÁS MELLETT
Szabadon álló kád frissítő pezsgőfürdővel? Valóra váltottuk ezt is!
Idén bemutatjuk a szabadon álló akril kádak vadonatúj Sparkle Mood relaxációs rendszerét. A pezsgőfürdő hatású és rendkívül csendes kompresszorral ellátott aero rendszerrel zavartalanul élvezheti a RIHO kádban eltöltött időt.


A rendszer 16 hi-tech Sparkle fúvókát tartalmaz.
Az intuitív, 4 nyomógombos szenzoros vezérlőpult a kád szélén, valamint a színterápiás LED lámpák szintén a rendszer részét képezik.
A rendszer B-music berendezésének hangszórója lehetővé teszi a zenehallgatást bluetooth-on keresztül, ezzel is tökéletesítve a pihenés pillanatait.
A rendszer automata fúvóka szárító funkciót is tartalmaz.
A Sparkle rendszer nem igényel külön szellőzőt, egy kis nyílás a légáramlat számára elegendő (lásd a beépstési útmutatót)."

Sparkle: Kitűnő hangulat
• 16 Sparkle Mood légfúvóka
• 1 színterápiás fényszett
• 4 szenzoros nyomógomb
• Automata fúvóka szárító funkció
• Zene/bluetooth funkció

RIHOpool Sparkle:
BD05 - BD06 DESIRE corner P/L
BD07 DESIRE Back-2-Wall
BD09 MODESTY
BD25 DEVOTION
BD26 DEVOTION Back-2-Wall


Levegősugarak Sparkle:
Ø 19 mm
"Pezsgőfürdő hatású légfúvóka-rendszer, mely apró buborékokat termel, hogy azok Önt a rendszer használata során teljesen körbevegyék. A levegő a fúvókákból a kád aljából áramlik, és kellemesen pihentető érzést biztosít. A krómozott szélű és fehér középső részű Sparkle fúvóka 19 mm átmérőjű. A fúvóka belső része eltávolítható, így a fúvóka könnyen tisztítható.


Kapcsolat CZ:
RIHO CZ, a.s.
Suchý 37
68001 Boskovice
Czech Republic

Tel.: +420 516 468 222
E-mail: info@riho.cz

A Riho CZ által forgalmazott összes termékről készült fotó, illetve Műszaki dokumentáció cégünk tulajdonát képezi, fel nem használható, terjeszthető, reprodukálható cégünk előzetes engedélye nélkül. Minden jog fenntartva.